Промена на лозинка

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sei ut esse cillum dolore eu fugiat
nulla pariatur. Excepteur sind do eiusmod

Доколку сте ја заборавиле корисничката лозинка, потребно е да ја внесете вашата регистрирана е-пошта и одговорите на безбедносното прашање доколку е внесено при регистрацијата.

На истата е-пошта ќе Ви бидат пратени инструкции како да ја промените вашата заборавена корисничка лозинка.